top of page

Over mij

P1010066.jpeg

Ik speel viool sinds ik vijf jaar oud was. Na de middelbare school koos ik aanvankelijk voor de studie Muziekwetenschappen in Utrecht, tot ik een hersenkneuzing opliep. Er volgde een lange periode van herstel. In die periode heb ik de kracht van muziek ervaren. Ik ben er tot op de dag van vandaag van overtuigd dat muziek een belangrijke rol heeft gespeeld in mijn herstel. Muziek heelt.

Tijdens mijn studie tot docerend musicus aan Bourdon Hogeschool voor Muziek ging het geleidelijk aan steeds beter met mij en mijn hoofd.

Na mijn afstuderen heb ik mij verder ontwikkeld door het volgen van lessen bij Kató Havas. Ik heb me haar bijzondere benadering van het viool spelen eigen gemaakt. Hierbij is de muziek bij alles wat je doet het uitgangspunt.

Ik ben landelijk vertegenwoordigster van de Kató Havas Association for the New Approach in Nederland.

Houd jij ook van de viool en wil je er mooie muziek mee maken? Ik help je mooi te klinken en je er lekker bij te voelen. Ik kan je heel precies laten voelen en horen hoe je dat doet, met eindeloos geduld. Ga met mij de uitdaging aan om viool te spelen met gemak en plezier.

Neem contact op voor een gratis proefles:

bottom of page